Producten

Dog with a mission

Hondenhalsbanden en riemen

Zijn ze niet gaaf?

Deze hippe halsbanden zijn vanaf nu te koop bij mij in de salon. Wil je weten welke maat je hond heeft? Lees dan het volgende:

Het is heel belangrijk de juiste maat te bepalen voordat je bestelt. Om de halsomvang van je hond op te meten kun je het beste een slap meetlint gebruiken. Meet de nek van je hond losjes op het breedste gedeelte. Als er nog 2 vingers plat tussen kunnen heb je de juiste maat. De halsomvang komt bijvoorbeeld op 35 centimeter. Dan kies je een halsband met halsomvang: 33-43 cm. Dit houdt in dat het eerste gaatje van de halsband op 33 centimeter zit en het laatste gaatje op 43 centimeter. Er is nog genoeg ruimte om deze halsband strakker of losser te doen en daardoor de perfecte maat voor je hond. Als je hond in dit voorbeeld een halsomvang van 33 cm heeft, kies dan altijd een halsband een maat kleiner. Zie de afbeelding hieronder:

Hoe onderhoud je het leer van een DWAM product?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband. Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Prijs product

De halsbanden vanaf: €59,95

De riemen vanaf:         €35,00

 

*Heb je vragen over deze halsbanden/riemen, mag je altijd contact met mij opnemen!